Over Eric Tiggeler

  Ik schrijf teksten en ontwikkel communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Daarnaast heb ik door de jaren heen heel wat websites gemaakt - eerst op de ouderwetse manier, en de laatste jaren met Joomla (zoals de website over mijn andere boeken).

  Ik heb heel wat contentmanagementystemen uitgeprobeerd (van WordPress tot Typo3), maar gekozen voor Joomla. Het is laagdrempelig,  de mogelijkheden zijn enorm en het aantal uitbreidingen is ontelbaar. Daarnaast gebruik ik ook wel Drupal, dat wat minder gemakkelijk te leren is maar dat nog meer mogelijkheden heeft om een site tot op detailniveau aan te passen. 

  Bij het werken met Joomla viel me wel op dat ik voortdurend op zoek was naar het antwoord op basisvragen. Hoe maak je zo'n soort pagina, hoe verwijder je dat tekstje, hoe pas je de pagina-indeling aan? Daarom baseer ik mijn boeken over Joomla juist op die praktische vragen: het gaat niet om de techniek, het gaat om wat je ermee kan, en hoe je dat snel voor elkaar krijgt.

  Tip: Check je webtekst

  In Check je webtekst krijg je praktische tips om betere webteksten te schrijven.

   

  check_je_webtekst_eric_tiggeler.jpg

   

  'Super handig boekje, kort maar praktisch. Ik heb het aangeschaft voor mijn studie, maar heb het ook direct kunnen gebruiken voor in de praktijk. Goed overzicht van alle aandachtspunten voor het schrijven van een webtekst.' Lees meer over Check je webtekst bij bol.com.

  Please publish modules in offcanvas position.