Reviews

  Zijn de Basiscursus Joomla en Tips en tools voor Joomla  inderdaad de helderste computerboeken die je kunt vinden? Meningen van lezers.

  • Een aanrader

  'Ik vind het zonder meer overzichtelijk ingedeeld waardoor het fijn leest. Tevens is de gebruikte terminologie simpel gehouden zodat ook starters met Joomla! heel goed begrijpen wat overal mee wordt bedoeld. Ik werk al enige tijd met Joomla! en toch ben ik een aantal zaken tegengekomen in het boek waarvan ik dacht: Héé dat is handig of héé dat wist ik toch nog even niet. Kortom: een goed, leesbaar en begrijpbaar boek voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla! gebruiker. Een aanrader dus.'
  (Dutchjoomla, www.dutchjoomla.org)

  • Heldere uitleg, blijft boeien

  Ik heb het boek nu 5 maanden in huis en helaas de rug van het boek is niet meer recht te krijgen door het vele lezen. Ik was al eens met Joomla! bezig geweest en heb toen ook een boek gekocht, maar dat boek ziet er nog als nieuw uit, omdat ik het amper heb gelezen. Ik heb wel een poging gedaan maar na 1/3 van het boek heb ik de moed opgegeven en het boek terzijde geschoven evenals Joomla! Een jaar later toch maar weer een frisse start en nu met dit boek en dat had ik eerder moeten doen.

  Het is een fantastisch boek voor iemand die geen of weinig kaas heeft gegeten van Joomla en mede door dit boek wordt je Joomla ingezogen en is een site maken met Joomla! kinderspel. Dit boek blijf je lezen en telkens ontdek je weer wat nieuws. Ik ben inmiddels zover dat ik gerust mag zeggen dat ik Joomla! onder de knie heb, maar het boek ligt nog steeds binnen handbereik.

  Uiteraard zullen er mensen zijn die zaken missen en nu denk ik ook van: 'Hé dat had ik ook wel willen lezen', maar vergeet niet dat er voor de beginner al genoeg op je afkomt en dat moet wel behapbaar blijven. Als het nieuwe boek van Eric Tiggeler uitkomt zal ik het zeker kopen.

  Een 10 met een griffel!

  Pluspunten: Toegankelijk, State-of-the art, Volledig, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg, blijft boeien

  (Recensie bol.com)

   • Heerlijk boek

    'Sinds kort ben ik bezig met het bouwen van websites in joomla. Ik ben geen geroutineerde HTML'er of zo. Ik merk dat dit boek echt een uitkomst is! Heerlijk, het scheelt een hoop (zoek)tijd.'
    (e-mail)
   • Het beste boek over Joomla

    'Het boek is veruit het beste van de boeken die ik inmiddels over Joomla! heb. Ik ben bezig mijn in html en css geschreven site om te zetten in Joomla! en vond het lastig om de structuur van Joomla! te doorgronden en de site te vullen: dit wordt door jou prima uitgelegd.'
    (e-mail)
   • Meteen aan de slag

    'Complimenten voor je boek, het is voor het eerst dat ik meteen aan de slag kan met een boek over webbouw.'
    (e-mail)
   • Gewoon geweldig

    Uw boek is na het lezen en eigenlijk veel geld verknoeien eindelijke het goede boek. Duidelijk en rustig, gewoon geweldig, niks anders dan lof.
    (e-mail)
   • Zeer duidelijk en volledig

    Zeer helder en informatief boek. Met wat HTML en CSS kennis is het er heel goed doorheen te komen. Het begint met een samenvatting (website in een uur). Daarna gaat de auteur over op de lange versie waar elk menu-onderdeel wordt behandeld. Wat ook handig is, is dat elke paragraag een vraag is. Vooral nadat het boek ik doorgenomen is dat handig, omdat het dan een soort FAQ is. Aanrader!
    (klantbeoordeling www.bol.com, 5 van de 5 sterren 18 feb 2009, Hoofddorp, Lennart)
   • Voor starters en gevorderden

    'Ik ben erg gecharmeerd van de opbouw van het boek, die prettig is voor de startende Joomla! gebruiker als de wat gevorderde gebruiker. Mijn complimenten.'
    (e-mail)

   Tip: Check je webtekst

   In Check je webtekst krijg je praktische tips om betere webteksten te schrijven.

    

   check_je_webtekst_eric_tiggeler.jpg

    

   'Super handig boekje, kort maar praktisch. Ik heb het aangeschaft voor mijn studie, maar heb het ook direct kunnen gebruiken voor in de praktijk. Goed overzicht van alle aandachtspunten voor het schrijven van een webtekst.' Lees meer over Check je webtekst bij bol.com.

   Please publish modules in offcanvas position.